2.jpg3.jpg1.jpg
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВИЯТ НИ МАГАЗИН В гр. СОФИЯ, Младост 4, бл. 469В партер

За нас

                                                        Бизнесфилософия

 Фирма "Десант" е на пазара повече от 11 години. Специализирана е в изработката, проектирането и монтажа на PVC и AL дограма, външни и вътрешни щори. Фирмата е дистрибутор на водещи световни производители на входни и интериорни врати с доказано качество. Гарантираме на нашите клиенти прецизност в изпълнението на поръчките, компетентна консултация, високо качество и коректност.

                                     История на създаване, планове и развитие

Отваряме врати през далечната 2009 година в гр. Плевен с огромно желание за работа и амбицирани да вървим напред. Имаме фирмени монтажни групи и стоим зад всеки монтиран от нас продукт.                                                  

   През 2016година ставаме официален вносител на турската фабрика ABSDOOR. Изключително здрави и стабилни блиндирани врати с доказани качества.

        През 2017 година откриваме втори магазин в гр. Велико Търново и печелим повече доволни клиенти. Вратите ни се отличават от тези на конкурентните вериги.

      В началото на 2020год. ние инвестираме в по-мащабен проект - закупуване на машини за изработка на вътрешни врати. В началото на септември отваря врати малка фабрика в Плевен с адрес "Георги Кочев" №90. С малко персонал за начало, но с огромно желание за работа. 

       Предимството на родното производство е, че вратите се правят по размер на клиента, не се прекрояват на място както предлагания внос с готов размер. Всеки клиент прави различна комбинация от цвят, модел и стъкло. 

      През април 2022г. открихме нов търговски обект. Този път в гр.София, Младост 4, 180кв. с нови и атрактивни модели врати за региона, защото вратите, които предлага ДЕСАНТ ги няма НИКЪДЕ ДРУГАДЕ. Потвърдено и доказано

                                                       Служители

        За всичките си години труд до днешна дата можем да се похвалим с това, че разполагаме с млад и динамичен екип с желание за работа и опит в областта. Трудолюбив, компетентен и усмихнат персонал - това очаквайте да откриете при нас. Ние ще Ви насочим и помогнем да изберете най-подходящия продукт. 

   ”Десант” ще задоволи и на най-капризния вкус

     Доверете ни се!               

  При по-големи поръчки, фирмата предлага допълнителни отстъпки. С наш монтаж получавате и гаранция за закупените от нас продукти, за да гледате спокойно в бъдещето.

ФИРМАТА ПРЕДЛАГА ВСИЧКИТЕ СИ ПРОДУКТИ И НА ЛИЗИНГ.

 

"ЧОВЕК УМИРА, ОСТАВАТ ДЕЛАТА МУ"

                                                   Конфуций

www.studio-pleven90.com