2.jpg3.jpg1.jpg
НОВО!!! Предлагаме стилни МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ - качествена изработка, модерен дизайн, конкурентни цени. >>> СТАНИ НАШ ДИСТРИБУТОР на блиндирани врати ABS DOOR. За повече информация тел: 0886 63 53 57. >>>

За нас

  Фирма "Десант" е на пазара повече от 10 години. Специализирана е в изработката, проектирането и монтажа на PVC и AL дограма, външни и вътрешни щори. Фирмата е дистрибутор на водещи световни производители на входни и интериорни врати с доказано качество. Предлагаме български, турски, румънски, полски и китайски продукти. Гарантираме на нашите клиенти прецизност в изпълнението на поръчките, компетентна консултация, високо качество и коректност.                                                  

    При нас ще намерите голямо разнообразие от интериорни врати на български, китайски румънски, турски и полски производители. Всички те предлагат варианти на каси /обла, права и фиксирана - щок/, както и изобилие от цветове с които ще можете да съчетаете интериора в жилището си. Визията на самата врата също не е за пренебрегване. Налични са и модели със стандартно остъкление и такива с разчупени и заоблени форми на изрязване. Конструкцията на крилото е изработено от дървена рамка, върху която има по една МДФ или НДФ плоскост /покрития: ламинат, финиш фолио, CPL, iridium, фолио 3D ефект, крафт мастър, естествен фурнир/ а отвътре са с пълнеж пчелна пита, перфорирано ПДЧ или плътен МДФ

    За всеки от нас е важно да знае, че домът му е максимално защитен. Затова трябва да избере подходяща входна врата. Стабилна и защитена, красива и елегантна. Врата отговаряща на интериора в помещението. Ние имаме много варианти, които да предложим - с тясна каса щок и регулируема/обхващаща целия Ви зид. Налични са модели с готови размери, които поддържаме на склад и можем да монтираме възможно в най-кратки срокове и такива, които ще направим по Ваш размер и вкус. Всички те са шумо и топло изолирани, като в зависимост от модела се предлагат със стереопор, полипропиленова пяна, минерална или каменна вата. Всички са защитени от взлом с бронировки на ключалките и пасивни шипове от към пантите

    Изработваме и врати за баня по Ваш размер с различни цветове, с възможност за съчетаване с интериорните с цел да не личи че е направена от друг материал .Когато става въпрос за баня, трябва да се има предвид че е влажна среда. Алуминият е най-подходящ за такива помещения. Дори след години той не потъмнява и не се лющи,с което гарантираме дълъг живот на Вашата врата. Лесен е за почистване и сроковете за изпълнението му са кратки.

  Ако Ви предстои смяна на дограма, "Десант" ще ви предложи няколко варианта: алуминий/бял, цветен, плъзгане/ и ПВЦ /4-5-6 камера, бяло, цветно/ по Ваш вкус. Стъклопакетите, с които работим са двоен и троен /зависи от профила/. Съветваме ви да сложите енергоспестяващи стъкла: мултифункционално /четири сезона/, подходящо за западно и южно изложение и нискоемисийно /Ка/, което се препоръчва за източно или северно изложение. Все пак стъклопакета е 90% от цялата дограма,  защитава Ви от атмосферните условия и предотвратява образуването на конденз за максимален комфорт в жилището.

  С цел да придадем завършен вид на вашите стаи, фирма "Десант" ще предложи и голямо разнообразие от цветове и модели на вътрешни и външни щори. Когато ремонта у дома не се случва сам, Ви трябва коректен партньор, който да Ви напътства и да предлага варианти.

Разполагаме с млад и динамичен екип с желание за работа и опит в областта.

   ”Десант” ще задоволи и на най-капризния вкус.

  Доверете ни се!               

  При по-големи поръчки, фирмата предлага допълнителни отстъпки. С наш монтаж получавате и гаранция за закупените от нас продукти за да гледате спокойно в бъдещето.

ФИРМАТА ПРЕДЛАГА ВСИЧКИТЕ СИ ПРОДУКТИ И НА ЛИЗИНГ.

 

"ЧОВЕК УМИРА, ОСТАВАТ ДЕЛАТА МУ"

                                                   Конфуций

www.studio-pleven90.com